08:30 AM
09:00 AM
09:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
01:00 PM
01:30 PM
02:00 PM
02:30 PM
03:00 PM
03:30 PM
04:00 PM
04:30 PM
05:00 PM
05:30 PM
06:00 PM

Main Schedule

Registration, Networking and Morning Coffee
60 min

Read more

Welcoming remarks
The Rt. Hon. Baroness Symons of Vernham Dean (Chairwoman at ABCC)
+2

Opening remarks
H.E Mr Ahmed Aboul Gheit (Secretary General at The League Of Arab States)
+1

Opening remarks (GCC – UK Free Trade Agreements)
H.E. Dr. Nayef Falah M. Al-Hajraf (Secretary General at Gulf Cooperation Council (GCC))
Tom Wintle (Chief Negotiator for the UK-GCC FTA Negotiations at Department for International Trade)
+1

Read more

Session 1: Rebooting UK Arab Trade
Lord Karan Bilimoria of Chelsea, CBE DL (Founder and Chairman of Cobra Beer)
H.E Dr. Khaled Hanafy (Secretary General at Union Of Arab Chambers)
Ramy Jallad (CEO of Ras Al Khaimah Economic Zone (RAKEZ))
Mohamed Juma’a Al Musharrakh (Chief Executive Officer at Sharjah FDI Office)
+2
50 min

Read more

Coffee
30 min
Session 2: Beyond COP26
Damien McElroy (London Bureau Chief at The National)
Darren Ward (Chief Executive Officer at UVA UK)
Chris Kelsall (Chief Executive at Tokamak Energy)
Adam Harris (Head of Civil, Infrastructure and Energy at Uk Export Finance)
50 min

Read more

Session 3: Innovate Education
Haifa Fahoum Al Kaylani (President & Founder of Arab International Women’s Forum)
Dr. Imran Zawwar (Regional Director of Cranfield School of Management)
Rt Hon Charles Clarke (Consultant at Cambridge Partnership for Education)
Francois Ortalo-Magné (Dean at London Business School)
+1
50 min

Read more

Lunch
75 min
Session 4: Accelerating health
Jed Mrabet (President at Tunisian British Chamber of Commerce (TBCC))
Richard Burge (Chief Executive at London Chamber of Commerce and Industry)
Jess McCreadie (Principal at Octopus Investments)
Dave Martin (COO at The British Esports Federation)
+1
50 min

Read more

Session 5: Banking and fintech revolution
The Rt. Hon. Baroness Symons of Vernham Dean (Chairwoman at ABCC)
Andrew Elia (Managing Director of Arishi)
Nasser Saleh (Executive Chairman and Founder of MadfooatCom for ePayments P.S.C.)
Gabriele Giambrone (Managing Partner at Giambrone & Partners LLP)
+1
50 min

Read more

Closing Remarks
The Rt. Hon. Baroness Symons of Vernham Dean (Chairwoman at ABCC)
+1

Closing Reception
90 min

Read more

Registration, Networking and Morning Coffee

Wednesday Nov. 02 - 08:30am - 09:30am (60 min)

Coffee

Wednesday Nov. 02 - 11:10am - 11:40am (30 min)

Lunch

Wednesday Nov. 02 - 01:20pm - 02:35pm (75 min)

Closing Remarks

Wednesday Nov. 02 - 04:15pm - 04:30pm (15 min)

Closing Reception

Wednesday Nov. 02 - 04:30pm - 06:00pm (90 min)

No results for the selected filters.